ChatGPT : La intel·ligència artificial (IA) que ja ens ha arribat

ChatGPT : La intel·ligència artificial (IA) que ja ens ha arribat

 

En aquest  mes de gener iniciem el cicle de tallers on-line  mensuals que seran gratuïts i oberts a tothom que programarem, en principi, cada quart dimarts de mes començant per el proper dimarts dia 31 de gener a les 11h. 

Podreu accedir des de la plataforma jitsi entrant al següent enllaç http://meet.jit.si/jubicatFP 

QR_taller_gener

Per començar el tema escollit serà la presentació de la novedosa aplicació d’intel·ligència artificial anomenada ChatGPT i d’altres semblants.

Com a part de la nostra iniciativa per promoure l’ús de tecnologies de processament del llenguatge natural, seria interesant poder compartir els vostres punts de vista sobre l’ús de ChatGPT en tots els àmbits i especialment en l’àmbit de la FP.

Chat GPT pot resoldre la creació d’exercicis i preguntes de pràctica automatitzades, generació de contingut educatiu i assistència al procés d’ensenyament-aprenentatge, entre d’altres possibles prestacions.

Intentarem presentar l’ús de ChatGPT en diferents àmbits i situacions  com ara la obtenció de respostes tan a temes generals com concrets, la generació automàtica de text a partir de paràmetres concrets, la utilització i el processament del llenguatge natural i l’aplicació d’aquesta plataforma a àmbits de la intel·ligència artificial, entre d’altres.

El taller el farà el nostre company Ferran Mas i tots tindrem l’oportunitat de compartir els coneixements i poder interactuar amb altres experts en aquest camp.

!!! Us hi esperem !!!

Si no coneixeu gaiure cosa del tema, podeu obtenir una descripció del programa i la forma d’instal·lar-lo en l’adreça:  https://www.xataka.com/basics/chatgpt-que-como-usarlo-que-puedes-hacer-este-chat-inteligencia-artificial

Quant a l'autor

administración administrator