Prestigiós premi per la Rosa M. Villaró membre de l’Associació

Prestigiós premi per la Rosa M. Villaró membre de l’Associació

La nostra estimada col·lega Rosa M. Villaró Pla ha estat guardonada amb el prestigiós premi FPCAT 2023 de la Generalitat de Catalunya. Aquest important reconeixement, atorgat pel Consell de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya, és un clar testimoni de la seva dedicació i excel·lència en el camp de la formació professional.
El premi va ser lliurat en una cerimònia el passat 18 de maig, reconeixent a la  Rosa Maria, per la seva trajectòria destacada i el seu compromís amb la millora de l’educació i capacitació professional al nostre país.
Volem felicitar a la Rosa Maria per aquest merescut reconeixement i agrair-li la seva contribució inestimable,  així com  seva determinació i entusiasme per la promoció de la FP, que són un exemple per a tots nosaltres.
L’entrega i entusiasme que acompanya sempre a la Rosa M.  ens esperona a tots nosaltres a seguir a treballant per una millor Formació Professional

Quant a l'autor

administración administrator