Arxiu de categories Associacions

Signatura d’un conveni de col.laboració entre JubicatFP i Amits

Recentment s’ha signat un conveni de col·laboració entre JUBICATFP i AMITS .

Els presidents d’AMITS(Asociación de Maestros Insdustriales y Tecnicos Superiores) Antonio Rodriguez i el president  de JubicatFP(Associació de professorat jubilat de la FP) han signat un conveni de col·laboració entre les dues associacions, amb l’objectiu d’enfortir els lligams entre les dues entitats .

Amb aquest conveni es pretén sumar esforços en benefici dels associats de les dues entitats.

AMITS

 

JubicatFP

 

Trobada amb Rella ( Associació de mestres i professorat jubilat)

El passat dijous 16 de gener , diversos membres de la Junta de JubicatFP es varen desplaçar a la seu de Rella ( Associació de mestres i professorat jubilat)  per realitzar una trobada entre membres de les dues Associacions amb l’objectiu de planificar col.laboracions i intercanvi d’experiències entre les dues entitats.

L’associació Rella, celebra enguany el seu 10è aniversari , amb un seguit d’actes que podeu seguir des de la seva web:  http://www.rella.cat/ 

Neix a Euskadi una associació de Professors de FP jubilats

Tal com podem llegir al “Diario Vasco , una trentena de docents bascos, que per edat ja no fan classe, han constituït una associació per transferir els seus coneixements.

Actualment el president de la associació és José María Larrañaga,  y José Luis Novoa el sots-president / Foto: Félix Morquecho

L’associació va sorgir a la fi de 2015, però no va ser fins passat una mica més d’un any quan va començar a funcionar més seriosament. Diuen: «Ens vam adonar que hi havia molts professors que s’estaven jubilant i en el futur encara hi haurà més. Quan deixen la seva vida laboral es portaven un capital coneixement molt important. En els últims anys som molts els que per edat hem deixat la docència i entra gent nova amb menys nivell, no per falta de coneixements sinó d’experiència i això pot suposar un retrocés », comenta Larrañaga.