Vídeo-taller: Explorant el Futur: La Intel·ligència Artificial i ChatGPT

Vídeo-taller: Explorant el Futur: La Intel·ligència Artificial i ChatGPT

En aquests temps de canvi constant i innovació tecnològica, l’educació continua evolucionant a un ritme sense precedents. A JubicatFP, sempre hem cregut en la importància de mantenir-nos al dia amb els últims avenços, especialment quan aquests tenen el potencial de transformar radicalment no tant sols la manera com ensenyem i aprenem, sinó el funcionament de la mateixa societat.

És per això que estem entusiasmats d’anunciar una trobada virtual especial centrada en l’exploració de la intel·ligència artificial (IA), amb un focus particular en ChatGPT – una eina revolucionària que està obrint noves portes en l’àmbit educatiu. A través d’una llicència especial de pagament, hem tingut l’oportunitat d’explorar profundament les capacitats d’aquesta tecnologia, descobrint maneres innovadores d’aplicar-la en l’orientació professional.

El taller es centrarà en mostrar les diferents possibilitats entre la versió gratuïta de ChatGPT la 3.5 i la de pagament la 4

Els nostres companys Ferran Mas i l’Antonio Martínez  han estat al capdavant d’aquesta exploració, i volen compartir les seves experiències i aprenentatges en una sessió interactiva programada per al 14 de febrer a les 18:00 h. Aquesta serà una oportunitat excel·lent per a tots nosaltres per aprendre més sobre el potencial de la IA , intercanviar idees, i considerar com podem incorporar aquestes tecnologies en les nostres tasques habituals.

Convidem a tots els membres i simpatitzants de l’associació a unir-se a aquesta discussió fascinant. La sessió no només servirà per a presentar-vos lalgunes de les últimes innovacions en IA, sinó també per a reflexionar sobre com aquests avenços poden ser utilitzats tant a nivell professional com personal. .

Per confirmar la vostra assistència, si us plau, ompliu el formulari d’inscripció:

https://forms.gle/LfnFm7muGaVG3Mnm6

Proporcionarem els detalls de connexió i qualsevol material preparatori necessari a tots els participants confirmats.

Estem ansiosos de compartir amb vosaltres aquesta jornada d’aprenentatge i descoberta. Junts, podem explorar les noves fronteres tant  de l’educació com de les practiques personals, guiats per la intel·ligència artificial.

Quant a l'autor

administración administrator