Arxiu mensual novembre 2022

JubicatFP segueix ajudant al lliurament de vehicles per als centres que imparteixen el cicle d’automoció .

L’Associació JubicatFP en la seva tasca de col·laboració amb la Formació Professional, ha ajudat al lliurament d’un nou vehicle del “pla Renove” . En aquesta ocasió gracies a les gestions fetes per membres de l’Associació,  els alumnes del cicle d’Automoció de l’INS Guineueta de Barcelona han rebut un cotxe marca Renault Scenic que els faclitarà la realització de les seves pràctiques.

La dificultat de gestió en aquest cas, ve donada pel fet de que el vehicle havia d’estar donat de baixa definiva, per tal de poder aprofitar el “pla Renove”  d’ajudes de l’Estat, i per això el que per normativa calia, és que un centre de tractament el certifiques com a descontaminat.

Les gestions s’han fet conjuntament amb l’INS Guineuta en les instancies corresponents per tal de que el vehicle no fos desballestat i es pogués aprofitar per finalitats didàctiques.

Si heu de fer el desballastament d’un cotxe que heu d’entregar pel pla “Renove”, us podeu posar abans en contacte amb JubicatFP (associacio@jubicatfp.cat) , que sense que perdeu la bonifiació, intentarem veure si es pot aprofitar per la realització de pràctiques dels alumnes d’algún dels centres de Formació Professional que tenen el cicle d’Automoció, fent totes les gestions necessàries per tramitar el procés de manera legal.