JubicatFP es presenta en el marc de la XVII Jornada de Qualitat

JubicatFP es presenta en el marc de la XVII Jornada de Qualitat

En la XVII edició de la Jornada que sobre la Qualitat de l’Ensenyament ha organitzat el  Departament d’Ensenyament, el 7/11/2019 a Bellaterra, JubicatFP ha fet la seva presentació en el marc d’un dels Work-café realitzats.

Jornada Qualitat 2019

El work-café amb el número 44 ha estat coordinat pel president de JubicatFP  l’Antonio Martínez, i sota el títol “Associació de Professorat Jubilat d’FP : activitats,orientació i serveis a centres”, han intervingut:

  • Joan Hidalgo que a més de professor de FP va estar Coordinador de FP del Consorci de Barcelona . En Joan ha plantejat el buit que representa que d’un dia per l’altre et quedis desvinculat de tot allò que ha estat la rutina diària i per tant la importància de trobar vies per mantenir-se actiu i seguir aportant a la societat. Ens ha explicat la seva experiència de voluntariat amb el Banc dels Aliments i també que per altra banda JubicatFP obra possibilitats per els jubilats docents de la FP que volen participar fent aportacions de voluntariat.
  • Domingo Vila que a més de Doctor en Ciències de la Comunicació i Director General de McCann Erickson, va estar professor de la Universitat Autònoma , en el seu torn, en Domingo ha explicat com des de VAE(Voluntaris en Assessoria Empresarial) jubilats de l’àmbit empresarial, porten ja un temps desenvolupant projectes d’assessorament per ajudar a joves empresaris emprenedors i que la idea podria tenir certa aplicació a l’àmbit de la FP. Tanmateix ha insistit amb la importància de no quedar-se inactiu desprès de la jubilació.
  • Antonio Martínez com a president de JubicatFP ha explicat que ja hi han projectes de l’Associació que s’estan aplicant a l’àmbit educatiu com la plataforma d’orientació FPOrienta, altra activitat ha estat la participació amb trobades amb el món empresarial per parlar de la FP, que s’ha fet nivell d’algunes fires, també la programació de tallers formatius per als membres de l’associació , com el proper que serà sobre “Possibilitats de Telegram més enllà de la missatgeria tradicional” i finalment també ha comentat que s’està treballant en un acord marc general amb el departament d’Ensenyament per fer aportacions a nivell de voluntariat.

 

Quant a l'autor

administración administrator