JubicatFP estará present a la XX Jornada de Qualitat a l’Ensenyament

JubicatFP estará present a la XX Jornada de Qualitat a l’Ensenyament

Com en ediucions anterior, membres e JubicatFP estaran presents en l’edici{o XX de la Jornada de Qualitat a l’Ensenyament que es celebrará en doble modalitat presencial i online el proper dia 10 de novembre (dijous) del 2022 a les instal.lacions de l’hotel Exe Campus de Bellaterra.

Tota la infpormaci{o de la Jornada la trobareu en aquesta web . JubicatFP tindrá doble aportaciño, per una banda estarem presents coordinant la taula en l{inia  “Q. Associació de professorat jubilat d’FP: activitats, orientació i serveis a centres” . Us podeu inscriure  a les taules en linia, des d’aquest enllaç ( fins al 6 de novembre de 2022)

D’altra banda també membres de l’associació, participaran com a membres de JubicatFP en diverses taules relacionades especialment amb l’orientació professional presentant un dels projectes que tenim com es el FPOrienta. Si us voleu inscriure en les taules presencials, l‘enllaç d’inscripció el trobareu aquí.  fins al 6 de novembre de 2022

Si voleu assitir a la taula de l’associació, una vegada inscrits , si us han assignat la taula “Q. Associació de professorat jubilat d’FP: activitats, orientació i serveis a centres” , el dia abans de la jornada rebreu un correu confirmant l’assignació i l’enllaç per conectar-vos a la sesssió que està prevista que s’inicii a les 10.50h .

També volem oferir, a un col·lectiu més general, la nostra visió des de l’experiència que creiem d’especial interès davant de la incertesa actual .

Aquest any presentem dues ponències dels companys:

Josep Rodríguez Febrer – L’oferta educativa d’FP, una visió de futur mirada des de l’experiència. Ex responsable de planificació de la DG FP.

Una mirada a com a estat l’oferta educativa a l’FP, la seva evolució i la seva projecció de futur.

 Juan Hidalgo Ricard – La jubilació, una nova oportunitat.  Ex coordinador de FP de Barcelona  

La jubilació ens ofereix una nova visió global de les pràctiques quotidianes que hem portat durant tota una vida. Compartir-les amb les generacions més joves que estan en actiu és una gratificant experiència i una manera de donar-li una gran utilitat.

Es una trobada virtual. 

En arribar al moment de la jubilació, no tothom te les mateixes expectatives en la seva etapa de jubilat/da, però si que es posa de manifest que entre els docents de la FP es produeix una voluntat de poder aportar el bagatge acumulat al llargs dels anys d’experiència professional.

El perióde Covid-19 ha representat una gran dificultat per la divulgació del que representa l’Associació de Professors de FP Jubilats, superara ja l’etapa pandemica , l’associacíó està ja obrint els camins que tenia plantejats , i de manera destacada, la signatura d’un conveni amb el Departament d’Ensenyament , representarà un pas endavant molt significatiu, perque donarà cobertura a les actuacions que es facin des de l’Associació en benefici de la FP del país i d’altra banda el Departament podrà també compta amb el suport de la nostra associació.

 

Quant a l'autor

administración administrator