Presentació del llibre : “Mamà,papà, el tutor d’aquest any és un NAN”

Presentació del llibre : “Mamà,papà, el tutor d’aquest any és un NAN”

En Josep Ma. Alañà, membre de JubicatFP, ha presentat aquest Sant Jordi el seu segon llibre “Mamà,papà, el tutor d’aquest any és un NAN”.

Jubilat desprès de 38 anys de treball en diversos centres educatius i a l’Administració , en Josep Ma, fa un repàs a la seva especial trajectòria professional a mode de viatges, son 7 viatges al llarg de la seva dilatada experiència que vol compartir per ” dedicar a aquells professors i professores que sent diferents han estat referents en la vida dels seus alumnes”.

Podeu adquirir el llibre que te un preu de 12 euros (dels quals 2€ seran donats al Banc dels Aliments), enviant la vostra adreça postal per email a josep.alana@gmail.com i rebreu el llibre i el número de compte per fer la transferència bancària.

Podeu veure la gravació de la presentació que s’ha fet el dia 21 d’abril del 2021 al Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx de Barcelona :

Quant a l'autor

administración administrator